Teambuilding

Onderlinge Samenwerking

Als manager hou je natuurlijk alles in de gaten. Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. 

Het is dus zaak het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. 

JaCoach heeft hiervoor een boeiende aanpak achter de hand. De focus ligt over het algemeen tijdens een teambuilding wat meer aan de ludieke kant, maar aandacht zal ook worden besteed aan doelstellingen definiƫren door middel van samenwerking, vertrouwen, communicatie en leiderschap.

Tussen de regels door zie je het team langzaam naar elkaar toe groeien. JaCoach hoopt dan ook te inspireren met een divers en origineel aanbod passend bij je doel. 

Wil je dus als team of afdeling een gezamenlijk doel bereiken door middel van een boeiend en doordacht teambuilding programma neem dan CONTACT op met JaCoach.


Voor het ludieke, creatieve of fun deel kan JaCoach in samenwerking met Roeting Art een dag vullend programma aanbieden, eventueel aangevuld met een catering pakket.